Svenska

Vill du ha fler juveler och mynt till ditt Brawl Stars konto? Använd bara den perfekta Brawl Stars hack apk från vår sida. Endast med detta Brawl Stars cheat kan du få ett oändligt antal juveler och mynt gratis.

Så här använder du hacket

  • Ange ditt spelnamn
  • Välj din plattform och klicka på knappen “Anslut”
  • Nu måste du välja hur många juveler och mynt som ska genereras
  • Klicka till slut på “Generera” -knappen
  • Valutorna genereras och läggs till ditt konto!

 

Det är så lätt att använda Brawl Stars hack apk. Ingen annanstans hittar du en sådan bra, pålitlig Brawl Stars juvelhack. Det har använts av tusentals spelare och har gett varje spelare gratis juveler och mynt.

Med Brawl Stars hack för Android och iOS kan du generera så många resurser du vill, vare sig det är juvelerna eller mynten. Det bästa med denna Brawl Star hack pärla är att du inte behöver spendera ett cent på den. Denna fusk kommer att göra ditt sätt enklare om du vill slå din motståndare med lätthet.

hack brawl stars

Det är viktigt att förstå hur Brawl Stars fusk fungerar. Vi vill dock hålla dig uppdaterad om hur spelet fungerar innan vi tittar på hur detta hack fungerar för Brawl Stars Som med alla premium mobilspel finns det också en spelvaluta där du kan köpa nya brawler och karaktärskal, låsa upp viktiga premiumfunktioner och få andra visuella förbättringar.

Juveler och mynt som du får från vårt Brawl Stars hack Tool hjälper dig att njuta av ditt spel utan extra kostnad. Ja, Brawl hack är helt gratis. Detta innebär att du kan låsa upp alla karaktärer du vill och få gratis resurser i spelet. Varför inte använda detta underbara Brawl Stars cheat för att låsa upp en av dina mest populära, mest effektiva karaktärer?

Med våra spännande Brawl Stars hack Gems behöver du inte längre oroa dig för att köpa brawlboxar. Som en stolt men diskret hackare kan du öppna tusentals megaskrin för att öka din spelförmåga utöver din fantasi. Nu kommer vi till funktionerna i Brawl Stars Jewel hack.

Funktioner av Brawl Stars fusk

  • En bra funktion i denna Brawl Stars Gems hack är att den är kompatibel med alla applikationer som iOS och Android och kan nås via vilken webbläsare som helst, vare sig stationär eller smartphone.
  • Om du använder detta Brawl Stars cheat online, behöver du inte oroa dig för virus som kommer på din enhet. Vi har en stark inbyggd antivirusfunktion som gör vår Brawl hack helt säker.
  • Du undrar kanske om du kommer att låsas ur spelet efter att ha använt Brawl Stars Jewel hack. Din oro är oberättigad, vår generator har en stark anti-ban funktion som skyddar ditt konto.

 

Till spelet

Supercell har släppt ytterligare ett freemium mobilt strategispel för Brawl Stars. Spelet lanserades först i Kanada för iOS-användare med strategin att senare göra det tillgängligt för Android användare och resten av världen. Eftersom Supercell alltid behärskar spelet är detta också fallet med det här spelet. Spelet erbjuder fantastiskt spel och spelarna beställs enligt deras spel. Det är ett actionorienterat, teambaserat MOBA-spel med tre olika spellägen. Du kan nu föra dina vänner samman för en multiplayer festival där du kan slåss i fyra olika lägen.

Glöm inte att du kan gömma dig

Det finns en funktion på arenorna som nybörjare ofta inte känner till: gömmer sig. Om du väljer rätt punkt kan du gömma dig på vilken karta som helst och bli osynlig för andra spelare. Förväxla inte detta med att stå bakom en vägg: i sådana fall kan andra spelare fortfarande se dig. Vi pratar om “försvinnande”. Om dju finns kvar på kartan inom vegetationsplattorna, ser du att din karaktär blir transparent. Det betyder att du gömmer dig och de motståndande lagspelarna inte kan se dig.

Du kan använda den här funktionen i valfritt spelläge. Gömmer öppnar dörren till många taktiker. Om det finns en vegetationsplatta runt lekytan, kan du utföra en överraskningsattack genom att gömma dig här. Du kan också gömma dig när din hälsa äventyras. När en fiendespelare träffar din sida, blir du vänd uppåt. Bränningen kommer också att avslöja dig. Men bortsett från dessa två alternativ kan du helt försvinna.

Använd manuellt mål

Som anges i våra andra guider finns det två typer av attacker: normala och superattacker. Du kan använda både automatiskt eller manuellt. För att använda automatisk inspelning klickar du bara på motsvarande knapp. Din karaktär kommer automatiskt att sikta och skjuta mot nästa fiende. Denna mekanism kan vara enklare, men du kan vara säker på att den är mindre effektiv. Men om du byter till manuellt målläge genom att hålla ned den korrekta knappen, kan du utföra mer effektiva attacker.

Skillnaden mellan de två lägena är att det inte finns något prioritetssystem för automatisk inriktning. Till exempel kan den här typen av inriktning inte skilja skillnaden mellan en motståndare med låg hälsa och en motståndare med full hälsa. Den skjuter bara på nästa fiende. I manuellt läge kan du dock rikta exakt mot den önskade motståndaren och välja dina mål.

Kontrollera “lysande”

I 3v3 juvelgraven kan du i förväg veta när en ny juvel kommer att dyka upp. Du måste bara vara uppmärksam på hur ljus fontänen är. Efter varje juvel spawn, tappar fontänen all sin ljusstyrka. När en ny juvel dyker upp börjar den lysa igen.

Med denna visuella ledtråd kan du se när du behöver gå till spawnpunkten. När dina motståndare slåss, se på fontänens ljusstyrka och samla juvelerna så snart de dyker upp. Naturligtvis kan du få fler juveler med vår Brawl Stars hack 2020. Vem som använder Brawl Stars cheats sparar mycket pengar och förbättras i spelet bättre.